Voorgestelde bestuursleden

18
dec
2019

Afgelopen maanden is het bestuur van de Hazewinden druk bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe voorzitter en een secretaris. Gelukkig niet zonder resultaat.

Deze kandidaten stellen zich aan u voor:

Rogier van Erk
In het leven staat Rogier graag bekend als zoon van de dierenarts, broer van een huisarts en neef van een tandarts. Gedurende zijn jeugd heeft Rogier alles meegemaakt aangaande ondernemerschap in de veterinaire zorg. Merkwaardig genoeg is hij gedurende zijn academische studies de economische en juridische richting op gegaan, waarna hij bij o.a. PriceWaterhouseCoopers en United Nations Economics Commission for Europe heeft gekozen voor een stuk ondernemerschap binnen de tandheelkunde. Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft Rogier verschillende ondernemingen opgestart en overgenomen die zowel commercieel (ServiceDental en Orange Dental) als financieel (OFS Financial Services) lokaal als landelijk actief. Als rode draad binnen de bedrijven geldt dat ondernemen ook mensenwerk is. Of het nu gaat om het belang van de patiƫnten die worden gediend vanuit de groothandel, cliƫnten die ondernemende vraagstukken hebben of personeel die werkzaamheden verrichten, niks is Rogier vreemd. Rogier staat bekend als een ambitieus persoon die doelstellingen weet te realiseren. Een voorzitterschap van De Heerjansdamse Hazewinden is een positie die Rogier enorm ambieert vanwege het geloof in lokale ondernemerschap. Hij ziet het als een waardevolle missie om het gedachtegoed van De Heerjansdamse Hazewinden voort te zetten en deze prachtige vereniging prominent op de kaart te zetten. Rogier is woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht, maar heeft zijn werkgebied ook in Heerjansdam.

Gerdien van Arkel
Opgegroeid in Hendrik-Ido-Ambacht en sinds 2016 woonachtig aan de Achterzeedijk in Barendrecht. Getrouwd met Rogier van Arkel en moeder van Liz (2017).
Tot eind juli 2019 werkzaam geweest als docent Lichamelijke Opvoeding. Vanaf augustus 2019 bij Van Arkel Tuinverzorging gaan werken als adviseur communicatie en marketing.
Een overstap waardoor ik ben gaan nadenken over de vraag naar een secretaris in het bestuur van de Hazewinden. Ik ben zelf ondernemend en krijg op deze manier een mooie kans om actief te zijn met en voor ondernemers van de vereniging.